Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
29/10/2019

Es presenta la campanya de dinamització comercial “Vilafranca, un comerç de cinema”

Presentació de la campanya

A la campanya hi participen un total de 70 comerços, els 2 mercats municipals, les 3 associacions de comerciants, el Casal, el Cine Club Vilafranca i el Most Festival.

Entre el 4 i el 26 de novembre tindrà lloc a Vilafranca una campanya de dinamització comercial amb el lema Vilafranca, un comerç de cinema, que l'Ajuntament de Vilafranca ha engegat amb la col.laboració de les tres associacions de comerciants de la ciutat: Centre Vila, de l'Espirall i de la Girada. 

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, acompanyat de les representants de les tres associacions, Marta Vivas, Sílvia Raventós i Pilar Badell, ha presentat les línies de treball de la campanya que coincidirà en bona part amb el Most Festival i en què hi participen diverses entitats de la Vila. 

Per Montfort, els objectius principals són dinamitzar el comerç, “sobretot els dissabtes a la tarda, perquè hem detectat que són fluixos a Vilafranca comercialment parlant. El dissabte dia 16 hi haurà el plat fort. L'altre objectiu és fer marca col.lectiva de Vilafranca i destacar els valors del comerç ciutadà en un moment d'incertesa i amb moltes alternatives al comerç tradicional”. A la campanya hi participaran un total de 70 comerços a títol individual, els dos mercats municipals, les tres associacions de comerciants, el Casal, el Cine Club Vilafranca i el Most Festival, i s'hi programaran diferents sortejos, descomptes i promocions i fins i tot un concurs d'aparadors. Es lliuraran 17 premis com lots, entrades de cinema, targes-regal, o vals de descompte. “Hem volgut fer la campanya aquest mes de novembre, un mes previ a la campanya de Nadal, que és el millor moment comercialment parlant. Ens agradaria que cada mes passessin coses a Vilafranca per tal que hi hagi força gent passejant per Vilafranca, ja que això facilita la compra en els comerços locals. Tenim un calendari d'esdeveniments al llarg de l'any però voldríem que fos més extens i coordinat entre els diferents agents”, ha dit el regidor. 

Els comerços adherits a la campanya Vilafranca, un comerç de cinema tindran uns distintius propis i a Vilafranca es crearà una ambientació de cinema.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/10/2019


Segueix-nos a :