Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/02/2018

Unes 3.700 persones participaran a les carrosses i comparses de la Rua de Carnaval de Vilafranca aquest divendres

Carnaval

La sortida de la Rua serà des de la cruïlla av. Tarragona / c. de Moja i hi participaran 30 carrosses i 8 comparses.

Aquest divendres 16 de febrer, tindrà lloc l'anomenada “Rua de la Resurrecció” del Carnaval de Vilafranca. Aquest any, amb l'objectiu de reduir el temps de rua, l'inici s'ha avançat i serà a les 21h

El recorregut serà el mateix de cada edició: avinguda de Tarragona, rambla de Sant Francesc, rambla de Nostra Senyora, avinguda de Barcelona (cantonada amb el carrer del Cid). Per finalitzar la festa, enguany també s'inclou com a novetat l'actuació del DJ Hurtu a la rambla de Sant Francesc fins a les 2.30h. 

La sortida de la Rua serà des de la cruïlla av. Tarragona / c. de Moja i hi participaran 30 carrosses i 8 comparses precedides per les cendres de S. M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca. Es calcula que unes 3.700 persones pertanyents a les diferents carrosses i comparses desfilaran per la rua de Vilafranca. En acabar la rua a la Rambla de Sant Francesc, hi haurà el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses per part del Rei Carnestoltes, si aconsegueix ressuscitar, i festa final de la rua amb Dj Hurtu.

Afectacions al trànsit
Pel que fa a les afectacions al trànsit amb motiu de la Rua de Carnaval, cal recordar que l'avinguda de Tarragona (calçada central) tram entre la rotonda de la variant i el c/ Eugeni d'Ors, quedarà tancada a la circulació des de les 19 fins a les 22,30h aproximadament. 

L'avinguda de Tarragona, pel que fa al tram entre el c/ Eugeni d'Ors i la rambla de Sant Francesc, quedarà tancada a la circulació des de les 21,15 fins a les 23,30h aproximadament. El mateix passarà als c/ Hermenegild Clascar i General Prim en sentit rambla de Sant Francesc.

La rambla de Nostra Senyora quedarà tancada a la circulació des de les 21,15 fins a les 00,15h aproximadament. L'avinguda de Barcelona entre la rambla de Nostra Senyora i el c/ Cid, quedarà tancada a la circulació des de les 21,25 fins a les 00,15h aproximadament, i el mateix passarà al c/ Santa Clara. 

Tots els carrers amb confluència amb les vies del recorregut de la Rua estaran tancats a la circulació en els mateixos horaris.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/02/2018


Segueix-nos a :