Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/01/2020

Detingut el conductor d’un vehicle que va fugir i atropellar l’agent de la Policia Local quan l’aturava

El conductor, que va donar positiu en alcoholèmia, circulava a gran velocitat i sense llums pel centre de la ciutat

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de dissabte, a les 4.40h, el conductor d'un vehicle que va atropellar un agent de la Policia Local quan l'aturava, i va fugir a gran velocitat del lloc dels fets. L'home, de 24 anys i amb domicili a Puigdàlber, va donar positiu penal a la prova d'alcoholèmia.

Els agents van iniciar el seguiment del vehicle que circulava per la Rambla de Nostra Senyora a gran velocitat i sense portar encès l'enllumenat reglamentari. El vehicle va continuar pel carrer de Sant Clara i en arribar al carrer del Cid va superar el semàfor en fase vermella. En la seva trajectòria pel carrer d'Igualada el vehicle va envair el sentit contrari de circulació i la patrulla va activar el senyals lluminosos per aturar el vehicle, a l'alçada del carrer d'Igulada amb Antonio Acedo de Sopetran. En aquell moment un dels agents es va adreçar al conductor per requerir-li que apagués el motor, però l'home va fer una maniobra evasiva, colpejant amb el lateral del vehicle un dels agents i fugint a gran velocitat del lloc dels fets.

En la fugida el vehicle va circular per la carretera C-243a direcció a Sant Sadurni, ultrapassant els 130 km/h i envaint en diverses ocasions el carril contrari, fins que dos vehicles patrulla dels Mossos d'Esquadra de Sant Sadurní van aturar-lo.

El conductor, de 24 anys i amb domicili a Puigdàlber, presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, donant positiu tres vegades pel damunt del límit permès. Va ser detingut i investigat per delictes d'atemptat a l'agent de l'autoritat, conducció temerària i conducció sota els efectes de begudes alcohòliques. En el vehicle hi anaven dos joves més amb símptomes d'alcoholèmia.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/01/2020


Segueix-nos a :