Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/01/2013

L’Alcalde i el regidor de Cultura presenten els Administradors de la Festa Major 2013

Administradors FM13

Pere Catasús, Andreu Lara, Ester Milà, Mireia Sàbat i Toni Santisteban són els cinc administradors que prepararan la propera festa.

L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, han presentat el quintet que organitzarà la Festa Major de 2013. Els Administradors d'aquest any són Pere Catasús, Andreu Lara, Ester Milà, Mireia Sàbat i Toni Santisteban. Tots cinc s'han mostrat il·lusionats en l'acte de presentació que s'ha fet a la Sala Pau Boada de l'Ajuntament. Segons ha explicat l'Alcalde, tots cinc van dir que sí a la primera, i ha afegit satisfacció per “comptar amb aquestes cinc persones, perquè s'ha aconseguit un perfil d'edats molt diferents i d'entorns socials també molt diferents”.

PERE CATASÚS SOLER
Té 45 anys, és casat amb 3 fills i viu al barri de les Clotes. És tècnic en elaboració de vins de l'Empresa Miguel Torres. Presideix el Club Patí Sant Ramon i va ser membre del Ball dels Figuetaires. Ha explicat que “em van convocar per a una reunió d'hoquei i llavors m'ho van deixar anar. De seguida vaig dir que sí. És molta responsabilitat, però com a vilafranquí que estimo la Vila no podia dir que no”. 
ANDREU LARA DOPICO
Té 37 anys, casat i amb dos fills. Viu al barri de la Girada i treballa com a delegat de visita mèdica a Novartis farmacèutica. Ha estat al Consell Escolar de l'escola Baltà i Elias, membre dels Falcons de Vilafranca i ara continua vinculat a la part folklòrica de la Festa Major com a pare d'un petit geganter. Lara ha explicat que va trigar unes hores a respondre, “perquè com que tenim fills petits, havia de comptar amb el suport, que el tinc, de la família”. Andreu Lara ah comentat la il·lusió que li fa l'encàrrec i ha mostrat optimisme, malgrat la situació econòmica actual. 
ESTER MILÀ HUGUET
Amb 23 anys és la més jove del quintet. Viu al barri de Sant Julià, està graduada en Nutrició Humana i Dietètica i cursant un Màster en Nutrició i Metabolisme en especialitat clínica. Va ser membre dels Falcons de Vilafranca i actualment forma part dels Castellers de Vilafranca. Milà ha comentat que la proposta li van fer enmig del període d'exàmens, per la qual cosa va necessitar pensar-hi, però ha afegit que de seguida va agafar el repte amb moltes ganes i va acceptar formar part de l'Administració 2013.
MIREIA SÀBAT RIUS
Té 28 anys i viu al barri de la Girada. És Diplomada en Educació Social i exerceix de tècnica i voluntària a la Creu Roja de l'Alt Penedès. Ha estat monitora de lleure i responsable al GEP (Grup Esplai Parroquial) i a les colònies de Penyafort; i monitora de confirmació. Ha participat en estades solidàries amb ACAPS (Camps de refugiats sahrauís) i Equalmon (Zona del Rif, al Marroc). També ha estat cooperant a Xile l'any 2010 amb les víctimes del terratrèmol. Ha estat membre del Consell d'Administració de SERCOM i ha ballat el Ball de les Cotonines. Sàbat ha confessat que està “nerviosa des del minut 1” i, com la resta de companys, ha manifestat il·lusió per l'encàrrec.
TONI SANTISTEBAN RONCERO
Té 40 anys. Viu al barri del Poble Nou i és FP Administratiu, tècnic d'esports de base i Entrenador Nacional d'Atletisme. Actualment, és Director Tècnic del Club Esportiu Penedès i és també tècnic al Consell Esportiu de l'Alt Penedès.
Col·labora activament en l'organització d'activitats esportives. Va ser membre del grup de Teatre Bola 69 i del Grup de teatre de Sant Julià, és Membre del Ball d'en Serrallonga i col·laborador de la Festa Major petita, de la Capta i ha cantat en els Goigs a Sant Fèlix. L'Alcalde li va fer la proposta el dia de la cavalcada de Reis, en la qual hi va col·laborar com a speaker: “va ser el meu regal de Reis”, ha bromejat. Santisteban s'ha mostrat molt animat i content amb la resta de l'equip.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/01/2013


Segueix-nos a :