Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/07/2017

2a edició del Claustre Jocs, 24 hores de jocs al Claustre de Sant Francesc

Cartell

Les jornades són 100% gratuïtes, però s’anima tothom que hi assisteixi que col·labori portant aliments per al Rebost Solidari com a entrada.

Després de l'èxit de la primera edició del Claustre Jocs, el dissabte 22 de juliol, el Claustre de Sant Francesc es torna a omplir de jocs per a totes les edats i nivells, de les 10 del matí de dissabte fins a les 10 del matí del diumenge, ininterrompudament. 

El Claustre Jocs són 24 hores seguides, on qualsevol persona interessada en el món dels jocs pot venir només una estona, o les 24 hores per jugar a jocs de taula, rol i miniatures. Aquest festival és ideal per a qui vulgui conèixer a altres jugadors i jugadores, i treure a taula jocs de llarga durada que estiguin estancats a les prestatgeries. Però també serveix per a qui no sap jugar i vulgui provar què són els jocs de taula moderns, ja que es disposarà d'una àmplia ludoteca per a tots els nivells. 

Però el Claustre Jocs no és només un festival de jocs, també vol ser una activitat solidària, i per aquest motiu, es torna a repetir la fórmula de recaptació d'aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca. Tot i que les jornades són 100% gratuïtes, s'anima tothom que hi assisteixi que col·labori portant aliments com a entrada. 

Aquesta iniciativa està organitzada per l'associació ADALT, amb la col·laboració del club “La Ludoteca del Penedès”, i forma part de la programació Jovestiu OFF del servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/07/2017


Segueix-nos a :