Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/11/2016

Conferència del cicle “Desenvolupa’t” amb Pablo Foncillas

Desenvolupa't

Foncillas ha parlat sobre els conceptes d’èxit i fracàs com a processos de coneixement i aprenentatge que milloren l’output de la innovació.

Aquesta setmana ha tingut lloc una nova jornada del cicle de conferències Desenvolupa't que periòdicament s'organitza des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca. Aquestes conferències volen ser un espai que ajuda a la reflexió, a compartir experiències, a aprendre i a adquirir coneixements davant la situació del món empresarial. 

La conferència ha anat a càrrec de Pablo Foncillas, formador en l'entorn acadèmic i conferenciant en els rols directius i de consultoria en multitud d'indústries. Llicenciat en Dret i MBA de l'IESE Business School, actualment dedica una part important del seu treball a la investigació i publicació de temes relacionats amb l'entorn digital. En la seva trajectòria professional, ha impartit classes a Espanya, Europa, Llatinoamèrica i a NYU (USA). La xerrada de Foncillas ha anat enfocada a parlar sobre els conceptes d'èxit i fracàs com a processos de coneixement i aprenentatge que milloren l'output de la innovació. 

L'acte ha estat presentat pel tinent d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/11/2016


Segueix-nos a :