Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/08/2013

Els Administradors destaquen la bona acollida del nou format d’acte del sorteig de l’ordre d’actuació a les diades castelleres

FM2013 El director de la DO Penedès, entitat que va donar suport a l'acte, rep d'agraïment de part dels Administradors.

La novetat més destacada és que a la segona part, l’acte incloïa una tertúlia sobre la Diada castellera de Sant Fèlix, amb la participació dels quatre caps de colla participants a la jornada del dia 30.

 Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2013 fan una valoració positiva de l'acollida que el nou format d'acte per fer el sorteig de l'ordre d'actuació a plaça de les diades castelleres de festa major ha tingut aquest any. L'acte, amb el suport de la DO Penedès, va tenir lloc aquest dimarts passat a l'Auditori del Vinseum. 

En la primera part, es va procedir a fer el sorteig l'ordre d'actuació a plaça en les diferents diades castelleres de festa major amb el següent resultat:
Dia 29 d'agost: Xicots de Vilafranca, Colla Jove de Vilafranca i Castellers de Vilafranca.
Dia 30 d'agost: Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa i Colla Vella dels Xiquets de Valls.
Dia 31 d'agost: Castellers de Vilafranca, Colla Jove de Vilafranca i Xicots de Vilafranca.

La novetat més destacada és que a la segona part, l'acte incloïa una tertúlia sobre la Diada castellera de Sant Fèlix, amb la participació dels quatre caps de colla participants a la jornada: Pere Almirall (Castellers de Vilafranca), Jordi Guasch (Colla Joves Xiquets de Valls), Màrius Boada (Minyons de Terrassa) i Manel Urbano (Colla Vella dels Xiquets de Valls). La tertúlia, conduïda per Pep Ribes, era oberta al públic i també es va emetre en directe per Penedès TV.
Els aficionats castellers van tenir l'oportunitat de plantejar les seves preguntes durant els dies previs a l'acte, a través de les xarxes socials. Els Administradors agraeixen especialment la bona disposició de tots els caps de colla d'acceptar el repte de contestar les preguntes formulades pels aficionats castellers. L'Auditori del Vinseum es va omplir de públic per seguir el sorteig i la tertúlia, que va plantejar temes variats, sense faltar les qüestions relacionades amb les construccions previstes per aquest any. Durant l'acte, es van poder veure diverses projeccions per recordar els millors castells i les millors diades de Sant Fèlix, o el 50 aniversari del Monument als Castellers de la plaça de Jaume I. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/08/2013


Segueix-nos a :