Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/11/2018

El Banc de Temps programa una sessió informativa sobre Programari lliure.

Ordinador

Anirà a càrrec de Miquel Adroer, que donarà a conèixer l’origen i les característiques d'aquest programari informàtic lliure i gratuït.

El Banc de Temps de Vilafranca realitzarà una xerrada sobre Programari Lliure, a càrrec de Miquel Adroer, membre del Banc de Temps, president de l'Associació d'Usuaris i Usuàries de GNU/Linux en Llengua Catalana i col·laborador del grup de treball Ubuntu a Catalunya.

L'activitat tindrà lloc el dimecres 14 de novembre, a les 19h, a l'Escorxador de Vilafranca. Estarà oberta a tothom, tot i que les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d'aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves,e tc...) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l'Associació Ressò.

Durant la xerrada es donaran a conèixer l'origen i les característiques del Programari Lliure, una opció de programari informàtic lliure i gratuït, els avantatges i inconvenients del seu sistema operatiu i els tipus de programes als qual hi pot tenir accés la ciutadania.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/11/2018


Segueix-nos a :