Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/11/2014

Victor Küppers concentra més de 250 persones per parlar sobre tècniques de venda efectives en entorns competitius al desenvolupa't

Desenvolupa't - Victor Küppers

L’Auditori de Vilafranca ha acollit la 9a conferència Desenvolupa't, organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca.

La Jornada, que es va celebrar el dijous 13 de novembre, va comptar com a ponent amb en Victor Küppers, que sota el títol Tècniques de venda efectives en entorns competitius, va exposar de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per millorar l'efectivitat en les vendes, incidint en la importància del positivisme, la actitud i la motivació com a factors claus en el desenvolupament professional i personal.
Küppers és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant, i és professor de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Ha estat vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor de IESE, i és fundador de l'empresa Küppers & Co. 
Desenvolupa't és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, que va néixer l'any 2012. Des de llavors, ja són més de 1.700 persones les que hi han participat. Com a ponents, hi ha desfilat professionals de la talla d'Emili Duró, Pau Garcia-Milà, Xesco Espar i José Luis Izquierdo.
El proper Desenvolupa't tindrà lloc el 3 de desembre, a les 10 hores a l'Auditori municipal de Vilafranca, i comptarà com a conferenciant amb Franc Ponti, que parlarà sobre la creativitat i la innovació, dues eines poderoses perquè les persones i les empreses trenquin els seus bloqueigs i barreres i puguin donar el millor de si mateixes. 

Inscripció gratuïta en aquest enllaç


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/11/2014


Segueix-nos a :