Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/09/2020

Presentada la nova temporada d’espectacles d’adults

Presentació de la temporada

La venda d'entrades s'activa el 15 de setembre per als espectacles de setembre i octubre.

S'ha presentat al Claustre dels Trinitaris la programació d'espectacles Octubre'20-Gener'21 a l'Auditori i Cal Bole.

18 propostes
En teatre hi haurà grans produccions com Sopar amb batalla, de Jordi Casanovas; Un dia qualsevol d'Oriol Tarrasón/Les Antonietes; i dues produccions de la Flyhard Produccions Instruccions per enterrar un pare, i l'espectacle Lo Nuestro.
Les propostes de petit format del divendres al vespre arrencaran amb Peix d'Hotel Iocandi; Excalibur i altres històries d'animals morts; i Mili KK.
La dansa de la temporada ens la porta la bailaora vilafraquina Ana Morales amb l'espectacle Sin permiso. Canciones para el silencio. I la dansa clàssica de la mà de Ballet de Barcelona i la seva coreografia Mixed Bill.
La novetat de la temporada és la producció Nacional de Circ que compta amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat i el Grec Festival de Barcelona i les aportacions dels principals espais escènics municipals de Catalunya, entre els quals hi ha el teatre Cal Bolet. L'espectacle Estat d'emergència és una iniciativa destinada a potenciar l'activitat del circ català.
El tret de sortida a la programació musical serà per l'espectacle Obeses amb l'Orquestra Berga Jove i el Cor d'Obeses. El cantautor Ramon Mirabet portarà el seu últim treball Begin Again i el polifacètic Rodrigo Cuevas ens farà xalar amb la seva proposta musical. El Barnasants serà present a l'Auditori de Vilafranca amb l'homentage a Ovidi 25. 
Jorn serà l'estrena local del projecte sonor i visual d'arrel contemporània dels artistes locals Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell. Wind (A la recerca del vent) i l'orquestra resident de l'Auditori, la Camerata Penedès, el concert Haydn en Do. Un passeig pel classicisme completen el programa.

Venda d'entrades
Aquesta temporada la venda es realitzarà per trams. El primer tram inclourà els espectacles de setembre i octubre.

• Venda per Internet a espectacles.vilafranca.cat
A partir del 15 de setembre.
Es recomana la compra per Internet per qüestions de prevenció de Covid-19. Les entrades adquirides dels espectacles reprogramats no seran vàlides i s'hauran de comprar novament.
• Venda a taquilles
Per a qui no tingui accés a internet, les taquilles de Cal Bolet s'obriran al públic a partir del 17 de setembre, cada dijous de 18 a 20h.

Aforament dels equipaments
El Teatre Cal Bolet i l'Auditori de Vilafranca per tal de poder mantenir la distància social tindrà un aforament del 50% de la seva capacitat habitual i serà obligatori l'ús de la mascareta durant l'espectacle.
Devolucions dels espectacles ajornats
El Servei de Cultura va iniciar el procés de devolució d'entrades per Internet el dia 7 de totes les entrades dels espectacles ajornats. El procés s'allargarà uns dies degut el volum d'entrades a retornar.
Les devolucions a taquilla i per transferència hi estem treballant i informarem més endavant de la data d'inici de les devolucions.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/09/2020


Segueix-nos a :