Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/11/2018

Pere Regull: “El Most Festival reforça el posicionament de Vilafranca com a capital vitivinícola del país”

 Most  Gala d'inauguració del Most.

Ahir va tenir lloc la gala inaugural del Most Festival Internacional del Vi i el Cava, que s’allargarà fins al diumenge 8 de novembre.

Aquest dijous va tenir lloc a l'Auditori municipal de Vilafranca la gala d'inauguració de la 8a edició del Most Festival Internacional del Vi i el Cava, que fins el diumenge 18 de novembre portarà una cinquantena d'activitats a Vilafranca i al Penedès.
En declaracions abans de la gala l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha parlat d'un festival “consolidat, que s'ha convertit en una de les potes de l'aposta de Vilafranca per ser capital vitivinícola de Catalunya. Junt amb els premis Vinari, el Vijazz i tots aquelles accions que estem impulsant, reforça el posicionament de Vilafranca com a capital vitivinícola del país”. L'alcalde s'ha mostrat satisfet que el festival “tiri endavant amb voluntat de ser un festival de país, un referent de qualitat. Neix a Vilafranca però es projecta cap a altres contrades com Sant Sadurní o el Priorat”. Regull ha valorat especialment que el festival serveixi per veure preestrenes que encara no s'han distribuït pels circuits comercials i documentals sobre experiències del món vitivinícola d'arreu del planeta. “Això és un element que potencia el festival, un dels pocs d'aquesta temàtica d'arreu d'Europa”, ha dit l'alcalde.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/11/2018


Segueix-nos a :