Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/09/2018

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori presentaran dimecres la nova temporada d’espectacles

Biel Duran

La temporada arrencarà amb el concert Gira 25 anys de Gossos i l’espectacle Sopa de pollastre amb ordi de la companyia La Perla 29.

El proper dimecres dia 19 de setembre, a les 19h a l'Auditori Municipal, tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada d'espectacles de Cal Bolet i de l'Auditori (octubre a gener). La gala, conduïda per l'actor penedesenc Biel Duran, comptarà amb actuacions en directe i amb entrevistes a diferents integrants de companyies que participaran en la programació de la temporada.

L'alcalde de Vilafranca Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d'altres regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d'entrades i d'un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l'Auditori.

La temporada arrencarà amb el concert Gira 25 anys de Gossos i l'espectacle Sopa de pollastre amb ordi de la companyia La Perla 29.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/09/2018


Segueix-nos a :