Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/03/2017

Exposició “Menja bé, tu hi guanyes!”

Tríptic

Adreçada a infants de 8 a 12 anys, es podrà visitar del 21 de març al 3 d’abril, al Complex Aquàtic de Vilafranca.

El Servei de Salut i Consum, amb col·laboració amb el Complex Aquàtic de Vilafranca, acollirà l'exposició Menja bé, tu hi guanyes!, cedida per la Diputació de Barcelona. L'objectiu de l'exposició és promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants. 

Ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s'incideix en la importància de l'activitat física, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable. 

L'exposició s'adreça a nens i nenes d'edats compreses entre els 8 i els 12 anys. A l'exposició s'ha optat per un llenguatge que els sigui familiar. D'aquesta manera, cada un dels sis mòduls triangulars correspon a un ambient domèstic, precisament als espais que estan vinculats a l'alimentació i el lleure. La producció audiovisual s'ha fet amb un grup d'infants d'aquestes edats com a protagonistes, i els jocs interactius permeten reforçar els continguts de forma lúdica i es poden utilitzar (igual que l'audiovisual) en un context posterior a la visita. Amb aquest objectiu es faciliten còpies d'ambdues produccions. 

L'exposició pretén de manera didàctica donar rellevància a l'alimentació com a eina útil, en la que cadascú i cadascuna és el protagonista principal. Alimentar-se bé ens ajuda a gaudir d'una infància d'energia, de vitalitat, de bellesa, d'intel·ligència i d'alegria. L'exposició es podrà visitar del 21 de març al 3 d'abril, al recinte del Complex Aquàtic de Vilafranca.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/03/2017


Segueix-nos a :