Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Economia i nova empresa > Notícies > Detall de la notícia

Economia i Nova empresa

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/11/2016

Acció formativa en gestió de xarxes socials per a emprenedors

Formació

El programa ha despertat molt interès entre els emprenedors i l'Ajuntament de Vilafranca estudia la convocatòria d’una nova edició properament.

L'Ajuntament de Vilafranca, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ofereix l'acció formativa Sigues el teu Community Manager i aprèn a potenciar la teva marca, per a persones emprenedores que vulguin treballar en l'àmbit de les xarxes socials. El curs ha començat aquest mes de novembre a l'Edifici de l'Enològica amb 12 participants.

L'acció està adreçada a persones emprenedores que estan treballant el seu projecte empresarial, autònoms, professionals i petites empreses del territori interessats a aprofundir en l'àmbit de les xarxes socials, amb l'objectiu de millorar les vendes i imatge de marca. Els participants aprendran a autogestionar-se en l'entorn digital, amb un programa que inclou 30 hores de formació en grup, una hora de tutoria individual a disposició de cada participant per resoldre dubtes, i una sessió final de presentació del Pla d'acció digital de negoci. 

El programa finalitza el proper 12 de desembre i ha despertat molt interès entre els emprenedors. L'Ajuntament de Vilafranca estudia la convocatòria d'una nova edició properament.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/11/2016


Segueix-nos a :