Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Relacions Internacionals > Notícies > Detall de la notícia

Relacions Internacionals

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/03/2019

Vilafranca participa a la Trobada d’Alcaldes de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl

La regidora Meritxell Montserrat assistirà en representació de la capital penedesenca a la trobada que aquest cap de setmana acull la ciutat alemanya de Bühl.

Vilafranca del Penedès assistirà aquest cap de setmana a la vuitena Trobada d'Alcaldes de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl, una trobada que es convoca des de l'any 2005 i que acull alguna de les poblacions que integren la xarxa. Enguany es celebrarà a la ciutat alemanya de Bühl i la regidora Meritxell Montserrat hi assistirà aquest any en representació de Vilafranca del Penedès. També hi assistiran representants de les ciutats de Calarasi (República de Moldàvia), Cantù (Itàlia), Mattsee (Àustria), Mommenheim (França), Novo Mesto (Eslovènia), Schkeuditz (Alemanya), Villefranche-sur-Saône (França) i l'amfitriona Bühl. La convocatòria té lloc biennalment amb l'objectiu d'avaluar els projectes i iniciatives que s'han impulsat en els 2 anys anteriors, ja sigui de forma bilateral com multilateral, així com de planificar possibles activitats o projectes futurs.

A més de la Trobada d'Alcaldes, els participants tindran l'oportunitat de visitar la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. El resultat de la convocatòria es presentarà als representants polítics, un cop finalitzada la visita al Parlament Europeu.

Europe CitizensParal·lelament a la Trobada d'Alcaldes, tindrà lloc una trobada de ciutadans en el marc del projecte europeu Town Twinning - Active Citizens for Europe, projecte liderat per Bühl i del qual Vilafranca del Penedès n'és soci. L'objectiu d'aquest projecte és el d'aportar noves idees de treball per a la cooperació entre ciutats. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/05/2019


Segueix-nos a :