Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Relacions Internacionals > Notícies > Detall de la notícia

Relacions Internacionals

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2019

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Schkeuditz (Alemanya)

Campament internacional de joves

Enguany, el campament tindrà lloc a Schkeuditz (Alemanya) del 3 al 10 d'agost, i va dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys.

Vilafranca del Penedès participa un any més a la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Enguany, el campament tindrà lloc a Schkeuditz (Alemanya) del 3 al 10 d'agost, i va dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys complerts durant el campament, nascuts els anys 2004, 2003 i 2002, residents a Vilafranca del Penedès i que tinguin coneixements demostrables d'anglès ja que és la llengua de treball de la trobada. 

Cada ciutat participant al campament enviarà una delegació de 5 joves i un monitor. La data límit per a les inscripcions és el 31 de maig. Els/les joves interessats/des a participar-hi hauran de fer arribar un CV amb les dades completes (nom i cognoms, data de naixement, núm. de DNI, telèfons de contacte, adreça electrònica i estudis reglats assolits acreditant el nivell d'anglès), DNI i Targeta Sanitària Europea. La documentació s'ha d'entrar al Registre General de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. 

La regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat, ha aprofitat que el 9 de maig és el dia d'Europa, per donar a conèixer un any més “aquesta oportunitat que es dóna als joves de ser protagonistes del campament Youto. Oferim poder descobrir Europa des de la pròpia vivència, a través de l'experiència d'uns dies plens d'activitats i aventures amb joves d'altres països, descobrir altres cultures, viatjar... en aquesta ocasió al nord d'Alemanya. La iniciativa permet reforçar i millorar l'anglès, l'alemany, el francès o l'italià”. 

Un cop finalitzat el període d'inscripcions, i en el cas que hi hagi més joves dels requerits, es farà un sorteig públic diferenciant el gènere dels participants, per tal d'escollir una delegació el més paritària possible. En cas que hi hagi sorteig, es realitzarà el 7 de juny en un equipament municipal. Un cop seleccionats els participants caldrà fer una reunió de grup per concretar aspectes organitzatius previs. Per assistir a la reunió serà necessari haver fet el pagament dels 300€ requerits per a participar a la trobada. A la reunió s'informarà de la documentació necessària per a la participació al campament (com l'autorització per sortir a l'estranger) que hauran d'aportar els joves participants. 

Per a més informació podeu trucar al Servei de Relacions Internacionals, al 93 818 01 37 de 08,30 a 14,30h, servei de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès que treballa per a consolidar, estimular i promoure la transferència de coneixements en temes d'interès amb ciutats europees agermanades o amb acords de col·laboració.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2019


Segueix-nos a :