Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Relacions Internacionals > Notícies > Detall de la notícia

Relacions Internacionals

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/03/2015

Vilafranca aconsegueix el primer premi “Municipis amb Europa” de la Diputació

Amb aquest premi es vol posar en valor la tasca que es desenvolupa a escala local per fer present, donar a conèixer i aprofitar les oportunitats que ofereix Europa als municipis de Barcelona i els seus ciutadans.

Vilafranca del Penedès ha aconseguit el premi Municipis amb Europa que enguany ha convocat per primera vegada la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona per reconèixer la trajectòria europeista dels municipis i entitats de caràcter municipalista de la demarcació de Barcelona. S'hi poden presentar ajuntaments, consells comarcals, consorcis i altres tipus d'entitats municipalistes.
Els objectius d'aquest guardó són reconèixer i visibilitzar la trajectòria europeista dels municipis i les entitats municipalistes de la demarcació de Barcelona; posar en valor la tasca que fan el municipis i entitats municipalistes de la demarcació de Barcelona per apropar Europa al seu territori i els seus ciutadans; i destacar la presència dels municipis i entitats municipalistes de la demarcació de Barcelona a Europa.
Amb aquest premi es vol posar en valor la tasca que es desenvolupa a escala local per fer present, donar a conèixer i aprofitar les oportunitats que ofereix Europa als municipis de Barcelona i els seus ciutadans. Vilafranca, a través del Servei de Relacions Internacionals, ha aconseguit el premi únic de la convocatòria dotat amb 3.000€.
El regidor de Relacions Internacionals, Aureli Ruiz, afirmava que aconseguir el primer premi en la primera convocatòria “et situa en primera línia dels municipis de la província i és un reconeixement a la tasca que s'ha estat fent tant de sensibilització sobre Europa, com a la participació en projectes europeus, acords i agermanaments amb ciutats europees, a la vocació internacional de diversos esdeveniments que tenen lloc a Vilafranca o al pla de projecció exterior aprovat recentment per l'Ajuntament”.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/03/2015


Segueix-nos a :