Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Economia i nova empresa > Notícies > Detall de la notícia

Economia i Nova empresa

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/10/2016

Pere Regull clou l’estada a Vilafranca del Màster de l’Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la URV

Cloenda màster

La part del màster que s'ha fet a Vilafranca durant tota la setmana ha estat un seminari dedicat al Penedès, que s'ha impartit sota el títol: Enoturisme. Més enllà de la innovació.

L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha participat del darrer dia de l'Erasmus Mundus que aquesta setmana ha acollit The Wine Business School, a l'edifici de l'Enològica. El Màster de l'Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la Universitat Rovira i Virgili ha impartit una part del seu 1r quadrimestre a Vilafranca. El Màster agrupa 28 alumnes de 14 nacionalitats diferents que fan el màster amb la URV en 4 períodes de formació: 1r quadrimestre a Tarragona; 2n quadrimestre a Bordeus; 3r quadrimestre a Porto; i el 4t quadrimestre, dedicat a un projecte. 

La part del màster que s'ha fet a Vilafranca durant tota la setmana ha estat un seminari dedicat al Penedès, que s'ha impartit sota el títol: Enoturisme. Més enllà de la innovació

Per a l'Alcalde Regull, "aquest és un dels objectius pel qual tant hem treballat. Ha suposat un gran esforç de molts anys, molta constància. En una setmana, The WINEBS ha arrencat d'una manera brillant: acollint aquest Erasmus Mundus, l'inici d'un postgrau amb títol universitari i l'inici també del curs que donarà el certificat de sommelier". Segons Pere Regull, "això és l'inici d'una escola que ha de ser referència en el món vitivinícola, estic molt esperançat per aquest començament".
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/10/2016


Segueix-nos a :