Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Relacions Internacionals > Notícies > Detall de la notícia

Relacions Internacionals

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/03/2015

Vilafranca acull la sisena Trobada d’Alcaldes de la xarxa de les ciutats agermanades amb Bühl

Trobada d'Alcaldes

Coincidint amb el vintè aniversari de l’agermanament de Vilafranca del Penedès amb Novo Mesto i amb Melzo.

La sisena edició de la Trobada d'Alcaldes que cada dos anys convoca la Xarxa de Ciutats agermanades amb Bühl s'ha celebrat aquest dilluns a Vilafranca del Penedès, ciutat que acull la cimera coincidint amb el vintè aniversari de l'agermanament de la capital penedesenca amb Novo Mesto i amb Melzo, i amb la celebració de la capitalitat cultural Vilafranca 2015. A més de Vilafranca del Penedès, hi ha participat les ciutats de Bühl i Schkeuditz (Alemanya), Melzo i Cantù (Itàlia), Novo Mesto (Eslovènia), Villefranche-sur-Saône (França), Mattsee (Àustria) i Calarasi (Moldàvia).
Delegacions d'aquestes nou ciutats europees, encapçalades pels seus alcaldes, s'han reunit per promoure projectes de col·laboració i treball en xarxa, “treballant per una Europa global, que encara no hi és, però aquest és un projecte que va en la mateixa direcció”, apuntava Pere Regull. L'alcalde vilafranquí, amfitrió de la trobada, assenyala la importància del treball en xarxa per construir el futur d'Europa: “treballem en accions de comunicació, accions de promoció econòmica,... en uns termes que no s'havien plantejat encara. Però la mobilitat dels europeus anirà a més si treballen amb aquesta visió de conjunt”.
De la trobada d'aquest dilluns a Vilafranca del Penedès se'n desprèn una voluntat de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl de treballar per al futur d'una Europa col·laborativa i global, i és especialment en accions adreçades al públic jove, tant de formació com d'ocupació i d'intercanvi entre els diferents països. La propera Trobada d'alcaldes de la xarxa de ciutats de les ciutats agermanades amb Bühl es farà l'any 2017 a la ciutat austríaca de Mattsee. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/03/2015


Segueix-nos a :