Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Biblioteca Torras i Bages > Notícies > Detall de la notícia

Biblioteca Torras i Bages

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/06/2013

3ª edició del concurs Operació Còmic

Operació còmic

El Servei de Cultura de l’Ajuntament, l’Oficina Tècnica de Joventut i la Biblioteca Torras i Bages han convocat la tercera edició del concurs “Operació Còmic”, que fomenta el gust per la lectura i promou la creació artística entre els joves.

S'han presentat les bases del concurs de còmic Operació Còmic, que cada dos anys organitzen el Servei de Cultura de l'Ajuntament, l'Oficina Tècnica de Joventut i la Biblioteca Torras i Bages. El concurs és de temàtica lliure i en aquesta tercera edició manté les dues categories d'edicions anteriors: per a joves de 12 a 17 anys i per a adults de 18 a 30 anys. També es preveu un premi a la millor creació local.
Els premis superen els 2.500 euros i són en metàl·lic i en espécie. En la categoria jove, el primer premi consistirà en un iPAD mini i 32 forfets d'art (sessions de dues hores com alumne en un taller especialitzat a escollir) a l'Escola Arsenal, i el segon, en un llibre electrònic. En la categoria adulta, el primer premi contemplarà un xec de 500 euros i un curs a l'escola Joso de Barcelona, especialitzada en el món del còmic, mentre que el segon premi estarà dotat amb 250 euros. El millor creador local rebrà un premi de 300 euros. Tots els guanyadors també seran premiats amb un lot de còmics valorat en 320 euros.
El termini de presentació de treballs finalitza el proper 20 de setembre i es poden fer arribar personalment o per correu a l'Oficina Tècnica de Joventut (carrer de Galceran, 5) i al SIAJ (carrer de la Font, 43). El jurat farà públic el veredicte en l'acte de lliurament de premis que es farà el 18 d'octubre a la Biblioteca Torras i Bages. Totes les obres participants s'exposaran de forma itinerant en els diferents instituts de la vila i l'escola Arsenal. 

Més informació (pdf)
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/06/2013


Segueix-nos a :