Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Relacions Internacionals > Notícies > Detall de la notícia

Relacions Internacionals

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/03/2019

Vilafranca, a la Trobada d’Alcaldes de ciutats agermanades amb Bühl

Trobada

Aquestes trobades tenen lloc bianualment amb l'objectiu d'avaluar els projectes i iniciatives que s'han impulsat en els 2 anys anteriors.

La regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat va assistir en nom de Vilafranca del Penedès a la vuitena Trobada d'Alcaldes de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl, celebrada el cap de setmana passat a la ciutat alemanya de Bühl. 
També hi van assistir representants de les ciutats de Calarasi (República de Moldàvia), Cantù (Itàlia), Mattsee (Àustria), Mommenheim (França), Novo Mesto (Eslovènia), Schkeuditz (Alemanya), Villefranche-sur-Saône (França) i l'amfitriona Bühl. Aquestes trobades tenen lloc bianualment amb l'objectiu d'avaluar els projectes i iniciatives que s'han impulsat en els 2 anys anteriors, ja sigui de forma bilateral com multilateral, així com de planificar possibles activitats o projectes futurs. Els representants locals van signar un document amb la voluntat de continuar treballant per una Europa de la pau, dels valors, del compromís, dels ideals... reforçant l'esperit de llibertat i amistat entre ciutats. 

Europe CitizensA més de la Trobada d'Alcaldes, els participants van visitar la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. Paral·lelament a la Trobada d'Alcaldes, va tenir lloc una trobada de ciutadans en el marc del projecte europeu Town Twinning-Active Citizens for Europe, projecte liderat per Bühl i del qual Vilafranca del Penedès n'és soci. L'objectiu d'aquest projecte és aportar noves idees de treball per a la cooperació entre ciutats. Vilafranca hi va ser representada per l'Escola Municipal de Música amb la voluntat d'establir una relació entre les dues ciutats.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/05/2019


Segueix-nos a :