Vilafranca tema a tema

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Vilafranca tema a tema > Economia i nova empresa > Notícies > Detall de la notícia

Economia i Nova empresa

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/10/2016

The Wine Business School obre portes amb un postgrau, l’estada del Màster de l’Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la URV i un certificat de sommelier

Winebs

L’escola va obrir divendres amb un postgrau interuniversitari homologat per la URV, Universitat de Vic i The Wine.Bs.

The Wine Business School acull des d'aquesta setmana el certificat de Sommelier professional, expedit per la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili. El curs s'adreça a professionals de l'hostaleria, professionals de cellers i aficionats al món del vi. Amb una metodologia pràctica, que combina continguts teòrics amb tastos de vins i visites a empreses, la formació es tanca amb una estada pràctica en un restaurant. El certificat s'imparteix a The Wine Business School amb una durada de dos anys, els dilluns en horari de matí i tarda, fins al juny de 2018.

Màster de l'Erasmus Mundus sobre Wine Tour
Destaca el Màster de l'Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la URV que impartirà una part del seu 1r quatrimestre a Vilafranca. El Màster agrupa 28 alumnes de 14 nacionalitats diferents que fan el màster amb la URV en 4 períodes de formació: 1r quatrimetre a Tarragona; 2n quatrimetre a Burdeos; 3r quatrimetre a Oporto; i el 4rt quatrimetre, dedicat a un projecte. La part del màster que es farà a Vilafranca ha començat avui i s'allargarà tota la setmana. Es tracta d'un seminari dedicat al Penedès, que s'impartirà sota el títol: ENOTURISME. MÉS ENLLÀ DE LA INNOVACIÓ, el Penedès el territori enoturístic per excel·lència.
El curs consistirà en la visita de cellers, empreses de serveis turístics i gestors de l'activitat turística de la mà dels seus responsables i amb l'acompanyament acadèmic del docents del Màster Esramus Mundus Master on Wine Tourism Innovation. Es tracta d'una oportunitat per conèixer els factors de desenvolupament de l'activitat enoturística al Penedès intercanviant les experiències amb persones de 15 nacionalitats diferents i fer-ho des de la particularitat que representa una comarca amb diversitat paisatgística i cultural, amb una gran tradició vitivinícola i propera a una gran destinació turística com és Barcelona.
L'estructura del curs combinarà la visita dels actius enoturístics amb altres sessions docents sense perdre de vista l'aplicabilitat pràctica de les experiències presentades. Tot i que la visita de camp serà la base de l'estructura del curs s'utilitzaran les aules de la Wine Business School de Vilafranca del Penedès per aquelles sessions que requereixin d'un aula ja sigui per impartir sessions magistrals de docents convidats o del Màster, ja sigui per desenvolupar els tallers i seminaris de discussió. Els curs constarà de cinc sessions on s'abordarà una temàtica distinta en cadascuna. Totes les sessions es faran en anglès.

Diploma de Postgrau Interuniversitari en Gestió d'Empreses Vitivinícoles
D'altra banda, el passat divendres a la tarda ja va donar inici oficialment el curs de postgrau interuniversitari en gestió d'empreses vitivinícoles que s'impartirà a Vilafranca, fins el setembre del 2017, els divendres tarda i dissabtes pel matí.
L'objectiu del postgrau és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des de una doble vessant: la gestió i la viticultura. Per a més informació d'aquest curs, podeu en aquest enllaç.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/10/2016


Segueix-nos a :