Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Accessibilitat

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès treballa en la línia d'adaptar els continguts de la seva pàgina web a les recomanacions de Consorci World Wide Web - W3C (World Wide Web Consortium) i a les Directrius d'Accessibilitat generades pel WAI (Web Accessibility Initiative) per tal d'eliminar les barreres, obstacles visuals o tecnològics que impedeixin el dret de qualsevol ciutadà d'accedir a la informació i la comunicació.

Amb l'adaptació d'aquests criteris d'accessibilitat l'Ajuntament de Vilafranca compleix amb els estàndards de nivell doble A i es posa al dia en el compromís de les administracions públiques pel que fa a l'accessibilitat.

Aquest lloc web segueix les indicacions del manual Marcar les diferències: la representació de dones i homes a la llengua, elaborat per la Secció d'Assessorament de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i fa ús del masculí plural com a genèric per referir-se a les persones.

També podeu consultar els requeriments per poder navegar per la web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès:

Requeriments^

La web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès està preparada per a un correcte funcionament amb una resolució mínima de 800 x 600 punts i 256 colors, qualsevol configuració inferior comportarà una navegació més lenta.

Es pot navegar per aquesta web amb Microsoft Internet Explorer 6.0 o superior, Mozilla FireFox, Netscape Navigator 4.7 o superior, Opera, Safari, Konqueror... En qualsevol cas, cal tenir activat el Java (javascript) per al funcionament correcte d'alguns dels apartats de la web.

Per visualitzar els documents disponibles en aquesta web és necessari un programa per llegir arxius en format pdf. En cas d'utilitzar el sistema operatiu Windows o Macintosh podeu descarregar gratuïtament l'Acrobat Reader. En Linux, podeu utilitzar kpdf.

Per consultar les noticies en format RSS de l'Ajuntament es requereix d'un lector RSS, ja sigui d'escriptori o de web. Podeu veure una llista de lectors RSS.

En l'apartat de l'Administració Oberta de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès es requereix d'un certificat digital vàlid. L'Ajuntament de Vilafranca admet els certificats digitals expedits per idCat, DNIe, FNMT, entre d'altres entitats.

Llistat d'entitats certificadores admeses per l'Ajuntament.

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici