Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte24setembre '22

ACTE EN RECORD D’ÁNGEL CAMINO

Dates i lloc: 

Dissabte 24 de setembre de 2022
Clauste Sant Francesc

Horari: 

A les 12.00 h.

Organització i contacte: 
Servei de Cultura. Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
24/09/2022 - 12:00

Un espai de memòria i reivindicació del seu llegat.

Aquest dissabte 24 de setembre, a les 12 del migdia, es farà al claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, un acte de trobada, record i reivindicació de l‘obra de l’escultor i gravador Ángel Camino. Aquest acte vol ser un espai de trobada entre familiars, amics, veïns, companys de professió i persones vinculades a l'Ángel a través del món de l'art. Un espai de memòria i reivindicació del seu llegat.

L’acte es realitzarà al voltant de les les seves escultures, resum d'una llarga trajectòria artística, pertanyents a la darrera exposició que Ángel Camino va inaugurar al claustre, per partida doble, el mes de maig, amb els títols La paraula, la matèria, el somni i Volaverunt.

Es comptarà amb la intervenció d’amics, col·laboradors, escultors i familiar de l’artista i amb la lectura poètica dels textos que acomapanyen cadascuna de les escultures que hi ha al clautre. Aquesta lectura anirà acompanyada de de la guitarra de Cristian Gómez.

A la sala Capitular del Claustre es projectarà un audiovisual circular de 3 minuts, fragment d’un treball de participació artística titulat El món en un gra de sorra que pren com a base l’obra d’Ángel Camino. Treball on conflueixen diferents disciplines artístiques: escultura, gravat, dibuix (Ángel Camino); lleguatge audiovisual (Pep Puig); imatge i fotografia (Pere Pascual); música (Roger Subirana); poesia (Sílvia Amigó) i dansa.


pujar inici

Accessibilitat