Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge24setembre '23

Austràlia. Sala Flyhard

Dates i lloc: 

Data: 24 de setembre de 2023

Lloc: Teatre Cal Bolet

Horari: 

Hora: 19h

Organització i contacte: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

24/09/2023 - 19:00

AUSTRÀLIA, escrita i dirigida per Israel Solà (director de La Calòrica) serà la primera producció nova de la Sala Flyhard de la temporada 22-23. 

 

 

Ens fa especial il·lusió tenir-lo com a director, però sobretot com a autor “novell”, ja que AUSTRÀLIA és el seu primer text en solitari: una comèdia dramàtica sobre les maternitats i, sobretot, sobre els vincles familiars, basada en fets reals.

SINOPSI

L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, l’Andy. Ella no ha trigat ni dos segons a contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonació i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la tant sí com no. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes. L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana. Al cap i a la fi, són família.

(Fotografia Juanjo Marín)

Fitxa artística

Direcció i Autoria: Israel Solà

Interpretació: Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll

Data: 24 de setembre

Hora: 19h

Lloc: Teatre Cal Bolet

Gènere: Teatre

Durada: 80 minuts

Preu anticipada14€ / 18€ / 20€

Preu a taquilla 16€ / 20€ / 22€

Edat recomanada: +14

Venda anticipada d'entrades a la taquilla del Teatre Cal Bolet dijous 13 de juliol i a partir del dijous 14 de setembre, tots els dijous no festius de 18h a 20h

 

 

 


pujar inici

Accessibilitat