Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres12maig '21

#CatalunyadeBlau. Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica

Dates i lloc: 

Dimecres 12 de maig de 2021
Youtube

Horari: 

A les 17.00 h

Organització i contacte: 
Vall d'Hebron, Vall d'Hebron Recerca, ACAF i Plataforma Familiars FM - SFC - SQM
12/05/2021 - 12:30

La Plataforma de Familiars FM-SFC-SQM i l'ACAF hem promogut la campanya #CatalunyadeBlau convidant a participar diferents ajuntaments i institucions a il·luminar edificis i indrets emblemàtics de color blau com a gest de solidaritat

La Plataforma de Familiars FM-SFC-SQM i l'ACAF hem promogut la campanya #CatalunyadeBlau convidant a participar diferents ajuntaments i institucions a il·luminar edificis i indrets emblemàtics de color blau com a gest de solidaritat amb les persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i altres síndromes de sensibilització central (sensibilitat química múltiple i electrohipersensibilitat).
En alguns municipis que no podran disposar d'il·luminació, també se solidaritzaran amb accions diverses (llaços, pancartes, xarxes...). Aquestes mostres de suport, a fi de donar visibilitat a les malalties, ens ajuden molt en la nostra tasca de conscienciació i sensibilització social, i sempre fan sentir més acompanyades les persones afectades.
Fent clic a la imatge podeu veure els municipis i institucions que es van sumant a la campanya:

Convidem també a la ciutadania a fotografiar i compartir les seves imatges a les xarxes afegint l'etiqueta #CatalunyadeBlau.

El mateix dia 12 de maig, juntament amb l'Hospital Vall d'Hebron, hem organitzat la IV Jornada d'Avenços en SCC, que s'emetrà en obert a YouTube. Podeu trobar el programa complert clicant a la imatge:


En el següent enllaç, podeu trobar la informació sobre el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (SQM i EHS), sobre els actes divulgatius i de sensibilització social que hem preparat, així com també les adreces als perfils socials de les nostres associacions


pujar inici

Accessibilitat