Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres17novembre '21

Cicle de Conferències “Patrimonis de Paper”. L'extraordinària vida de Felip Bauçà Canyas

Dates i lloc: 

Dimecres 17 de novembre de 2021
Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès

Horari: 

A les 18.30 h

Organització i contacte: 
VINSEUM, Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès i Biblioteca Torras i Bages
17/11/2021 - 18:30

L'extraordinària vida de Felip Bauçà Canyas (1764-1834). Un científic de la Il·lustració amb arrels al Penedès, a càrrec de Xavier Argemí.

La proposta planteja l’aproximació divulgativa del patrimoni local a través de un cicle de xerrades. L’impuls del projecte es fa conjuntament des de tres institucions ubicades a Vilafranca que treballen amb documentació d’interès local i comarcal. La programació és polièdrica i compta tant amb el personal de les pròpies institucions com amb la participació d’experts locals externs amb el suport documental d’aquelles. Els continguts posen l'èmfasi en aspectes de la recerca que han dut a terme.

Els objectius són clars. La divulgació de la història local a través de la difusió del patrimoni local i comarcal de cara a una promoció de la documentació local tot oferint visibilitat i coneixement dels centres que treballen amb documentació de caràcter local a Vilafranca del Penedès, a conseqüència d’això volem reforçar el sentiment de pertinença al territori i contribuir a un desenvolupament cultural prou actiu.

Tots els actes són gratuïts, però cal fer la reserva de cita a través de l'eina de tiquèting del VINSEUM. L'enllaç es troba a la part superior dreta d'aquesta pàgina o fent click aquí.

Reserva d'entrades
Reserveu la vostra entrada aquí (actes gratuïts).


pujar inici

Accessibilitat