Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge23octubre '22

Cicle Gaudí. Toscana

Dates i lloc: 

Diumenge 23 d'octubre de 2022
Fòrum Berger Balaguer

Horari: 

A les 18.00h

Organització i contacte: 
Fundació Pinnae i Cine Club Vilafranca
23/10/2022 - 18:00

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català consistent en una xarxa estable de sales a Catalunya que projecten 10 pel·lícules l’any, una cada mes, a prop d’un centenar de poblacions de tot el territori.

Aquesta iniciativa ofereix una producció de qualitat i produïda amb recursos i/o talent catalans, adaptada a tots els públics. Moltes de les projeccions han estat guardonades als Premis Gaudí i, seleccionades i premiades, en els principals festivals de cinema de l’estat espanyol i també d’àmbit internacional. 

La Fundació Pinnae que ha equipat el seu Auditori Fòrum Berger Balaguer amb una pantalla cinematogràfica per projectar les pel·lícules en alta definició. El projecte rep el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
La voluntat de la Fundació Pinnae amb aquest nou projecte és apropar la cultura km. zero a la població, cohesionar la ciutadania i generar nous espais de trobada per fomentar un hàbit de consum de proximitat, prestigiant la cinematografia catalana, a la mà del Cine Club Vilafranca com a complement de la seva actual programació de cinema.
Aquest projecte també pretén incentivar més públic al cinema, aportant una segona estrena en la vida comercial de cada pel·lícula i oferint una opció més d’oci cultural i de promoció de la cultura audiovisual a uns preus assequibles i molt ajustats que fan més accessible la cultura a través del cinema, amb especial atenció a les persones majors de 65 anys i persones amb discapacitat acreditada.

Venda d'entrades

Toscana


pujar inici