Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge06juny '21

Cicle Paisatges, Espai Muntanya Sant Jaume. Ariadna Raventós + Enygma Showcase!

Dates i lloc: 

Diumenge 6 de juny de 2021
Espai Muntanya de Sant Jaume

Horari: 

A les 13.00 h

Organització i contacte: 
Brave Coast
06/06/2021 - 13:00

"Com una PJ Harvey amb un so molt primitiu" Crítica al Programa Trilogy Rock presentat per Maurici Ribera

El Cicle Paisatges de l’Espai Muntanya de Sant Jaume, va ser un dels pioners en programar concerts-vermut i consolidar-se a Vilafranca com a aparador de propostes noves i emergents.

Després de 6 edicions apostant pels concerts acústics, enguany el cicle fa un pas més amb propostes concerts més elèctrics i propostes d’excepció com Amanda Álvaro, les sinergies d’Ariadna Raventós i Carles Ribot i els Showcases de propostes noves com Enrenou i Enygma emmarcades dins el 15è Aniversari Brave Coast.

Ariadna Raventós pinta les cançons com si fossin quadres. Artista polifacètica nascuda en una família d'artistes, la seva obra està inspirada per les forces de la natura, les tempestes mentals, la literatura i l'art.

L'Ariadna acaba de publicar el senzill "The Park is Empty" (brave coast 2021) una peça de punk-rock fresc, que dispara directe al cor. De l'onírica més brillant dels oceans més purs a la fúria més tenebrosa dels pitjors inferns mai viscuts, és capaç de transmetre en directe el que no podrem explicar ara mateix en paraules. S'ha de veure, s'ha de viure.

Obriran el concert Enygma,  amb melodies emotives, guitarreres i lletres d'immensos universos interiors, nova proposta de la casa sorgida en confinament i que aixeca el vol amb "El Desconfinament".

Taquilla inversa #pagaelqueetsembli  


pujar inici

Accessibilitat