Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte22octubre '22

Concert. MANEL FORTIÀ 9TRIO

Dates i lloc: 

Dissabte 22 d'octubre de 2022
Auditori VINSEUM

Horari: 

A les 20.30h.

Organització i contacte: 
Jazz Club Vilafranca Amb el suport de: Vilarnau Barcelona, Catànies Via
22/10/2022 - 20:30

El sentit melòdic, la precisió rítmica i la creativitat l'han convertit en un dels músics més singulars i originals de la nova generació.

En aquesta ocasió presenta un nou trio format per dos músics que va conèixer a Nova York en la seva estada a la capital del jazz mundial i que, igual que ell, han tornat a viure a Europa: el bateria francès Raphaël Pannier (Birelli Lagrène, Miguel Zenón, François Moutin) a la seva París natal, i el pianista veneçolà Antonio Mazzei (Jean Toussaint, Doug Weiss, Paquito de Rivera) que s’ha instal·lat a Barcelona.

La bona química i la fluïda interacció del Trio faran que la música original del contrabaixista ens regali un viatge musical amb tots els ingredients. Atreviu-vos-hi!

COMPRA LES TEVES ENTRADES

Recorda que si ets persona jubilada, alumne de l'Escola de Música Maria Dolors Calvet o pertanys a alguna de les Entitats associades al Jazz Club (Amics Vinseum, Òmnium Cultural Alt Penedès, Casino Unió Comercial o Biblioteca Torras i Bages) tens dret a 1 entrada a preu reduït (10€).

Per comprar-la utilitzeu la casella "Amics de Vinseum"


pujar inici

Accessibilitat