Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

CONSTRUCCIONS IDENTITÀRIES. Work in progress.

Dates i lloc: 

Del dimarts 22 de juny al diumenge 18 de juliol de 2021
Sala dels Trinitaris

 

Horari: 

De dimecres a dissabte De 18 a 21h i diumenge de 12 a 14h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

22/06/2021 - 19:30 a 18/07/2021 - 21:00

Construccions Identitàries és un projecte de la fotògrafa i activista trans* Mar C. Llop on s’exposa la diversitat que existeix entre les persones que s’aixopluguen sota el paraigua de la paraula trans*.

Mar C. Llop és fotògrafa freelance i activista de l’associació de persones trans* Generem!. Ha estat presidenta des de la seva creació el 2015 fins a mitjans del 2018, i torna a és portaveu de la mateixa al Consell LGTBIQ de Barcelona i al consell Nacional formant par dels grups de treball. Tanmateix forma part de la plataforma Trans*Forma la Salut, organització que ha aconseguit canviar el protocol d'atenció a les persones trans*. Ha sigut vicepresidenta de la federació LGTBI.CAT.


El 2019 va rebre el reconeixement del Observatori contra l'Homofòbia amb el premi 17 de maig. El 2016 ha fet la direcció de fotografia i ajudant de producció del llargmetratge documental EnFemme: http://enfemmedoc.com/ sent també una de les protagonistes.

Aquesta exposició, des d’una òptica situada a la quotidianitat, sumada a la perspectiva d’algú que també es troba transitant, pretén apropar-se a la construcció íntima de múltiples identitats. Identitats, però, que no es poden comprendre sense remetre a processos col·lectius, a xarxes de diàleg i lluites, d’aquelles qui estan parlant.

Aquesta exposició forma part de la proposta d’Arts Visuals que organitza el Servei de Cultura de l’Ajuntament i es podrà visitar del 22 de juny al 18 de juliol. L’acte d’inauguració serà el proper dimarts 22 de juny, a les 19.30h, a la Sala dels Trinitaris, amb la presència de l’autora.


pujar inici

Accessibilitat