Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte20maig '23

Escena Jove 2023

Dates i lloc: 

Dissabte 20 de maig de 2023
Teatre Cal Bolet

Horari: 

A les 19.00h

Organització i contacte: 
Institut Milà i Fontanals, Teiatru Baratu de l’AV La Barceloneta – Sant Magí, Escola Sant Ramon de Penyafort, Institut Nou de Vilafranca i Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca
20/05/2023 - 19:00

Aixequem el teló!

Dalt l’escenari un grup de joves artistes creen històries, es posen a la pell dels personatges, comparteixen emocions i es diverteixen. En definitiva, viuen la màgia del teatre.
Uns actors i unes actrius molt joves que, amb una gran dosi d’entusiasme, ens faran gaudir d’una estona agradable.
Visca el teatre!

Teen Beach Movie

1r, 2n, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Nou de Vilafranca
Dos grups es troben sempre en un bar, els motoristes i els surfistes. La relació entre ells no és gaire bona i tot sembla indicar que és degut a una baralla que van tenir fa anys. Es reconciliaran o estaran per sempre més enfadats?
No us en perdeu cap detall i benvinguts a Teen Beach Movie!
Autoria: Alumnat de l’Institut Nou Vilafranca
Adaptació i direcció: Anna Bonfill
Interpretació: Queralt Amorós, Júlia Marlès, Xènia Vilaplana, Sara Rojas, Adri Torres, Daniel de Cara, Gaia Lepore i Pol Dotor.
Agraïments: A totes les persones figurants que surten a l´obra i a l’AMPA del Institut Nou de Vilafranca.

Quin Rollo!

1r, 2n, 3r i 4t d’ESO de Teiatru Baratu de l’AV La Barceloneta – Sant Magí
El Senyor Noguera ens acaba de deixar. Amb la mort del patriarca, l’empresa de rotlles de paper de WC ha quedat amb un buit de poder.
Una tarda qualsevol es converteix en decisiva i essencial pel que fa al negoci. Tota la junta directiva al complet es reuneix per tal d’escollir la persona candidata ideal per ocupar aquest càrrec. Sembla que els descendents del Senyor Noguera són els que tenen més butlletes per ocupar aquesta vacant però en aquesta reunió, les veritables personalitats, les mentides més vils i els secrets més inconfessable faran front comú per a escalar fins aquest tan anhelat poder.  Ha arribat l’hora de posar totes les cartes sobre la taula, mostrar si la nissaga és el que té més valor o bé qui ensenyi el darrer naip. Encara que sigui  l’últim «cabo raso»... No hi ha res escrit. És hora de votar! Com es desequilibrarà aquesta balança?
Autoria: Carles Casas Bolet
Interpretació: Fèlix Rovira Carion, Xènia Adell Moix, Mar Asensio Serra, Carla Sanchez Marin, Maria Junyent Estrany, Abril Mirabete Manich, Alba Puig Figueras, Simona Aranda Cabestany, Edurne Pasqual Vidal i Magí de la Cruz Almirall.
Agraïments: Marta Nogués Folch

31 d’Agost

3r i 4t d’ESO de l’Escola Sant Ramon de Penyafort
31 d'Agost. Una família. 31 d’Agost de 2022. És festa major i l’Anna Maria ha convidat a la seva família a dinar. Però no tot és tant bonic com sembla, ni la família perfecte que tothom coneix. 31 d'Agost és una història única i una història comuna a la vegada. Tothom ha sentit a parlar de casos semblants, o fins i tot els ha viscut. Família: dues generacions, disputes entre germans, desamors i decepcions.
Autoria i direcció: Aïda Catasús i Arnau Pujol
Interpretació: Helena Sarai, Jaume Andreu, Nil Bertran, Valentina Campos, Maria Fontanals, Chloé Gumà, Martina Iniesta, Valeria Jurado, Núria Ponce, Júlia Rodriguez, Júlia Vallès, Edurado Vargas, Rim El Balaoudi i Daniel Matsura.
Agraïments: M. Remei Ullate, Anna Saumell i Aitor Gómiz.


pujar inici