Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte15abril '23

Èxit, el musical de la meva vida

Dates i lloc: 

Dissabte 15 d'abril de 2023
Teatre Casal

Horari: 

A les 20.30h

Organització i contacte: 
Casal Societat "La Principal"
15/04/2023 - 20:30

En Roger es desmaquilla al camerino després de la seva darrera funció, mentre espera el seu pare que, com de costum, fa tard. Mentre en Roger espera que arribi, comença explicar la seva vida…un relat ple de sinceritat, diversió, emocions i sorpreses!

“Èxit, el musical de la meva vida”, de Roger Pera, basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on ens parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor.

Un espectacle en primera persona on en Roger ens farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on ens explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

Riurem i plorarem amb un Roger entregat, directa, sensible i molt sincer, on ens cantarà en directe i acompanyat d’un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on ens sorprendrà amb Màgia de la bona, i on fins i tot farà doblatge en directe amb el públic. Emocions fortes assegurades!

Format reduït i proper a la platea. No numerat
Durada: 75 minuts
Limitació edat públic : recomanat a partir de 14 anys

Socis Casal 12€
Públic General 15€
Compra On-line


pujar inici

Accessibilitat