Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

Exposició "Assaig de Silencis"

Dates i lloc: 

Del 18 de juny al 8 d'agost de 2021
Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer

Horari: 

Dijous a dissabte de 18.30 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 h a 14 h i de 18.30 a 20.30 h.

Organització i contacte: 

Fundació PINNAE

18/06/2021 - 18:30 a 08/08/2021 - 20:30

En “Assaig de silencis” hi trobem no sols un silenci, sinó molts silencis, en múltiples formes, situacions i causes.

La mostra obra les seves portes el divendres 18 de juny a les 19h amb presència de les dues artistes, Mercè Soler i Montse Virgili, que presenten en format pintura l’expressió d’un únic tema: el silenci.

Silencis expressats amb diferents estils, dins el món de l’abstracció. Els gestos i formes expressives que són pròpies a cadascú, així com les combinacions de colors, traços i gestos.

També hi trobem diferents llenguatges, i diverses tècniques artístiques. Silencis expressats en pintures grans, en acrílics, sedes, silencis representats en tres dimensions, o silencis traspassats a la paraula, en paper.

Diferències que, com un cercle, es tanquen altra vegada en una idea en comú, treballada des de la diversitat, des de l’amistat i del treball artístic en paral·lel. Un treball que s’atura aquí però que resta obert a la interpretació de l’espectador, a les sensacions i pensaments que porten a altres sensacions i pensaments que ens fan créixer.

L’aforament serà limitat segons la normativa vigent i amb entrada lliure i gratuïta. És obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’espai.


pujar inici

Accessibilitat