Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte27agost '22

FM'22. Festival Gloriós. Sopa de Cabra + Tàrraco Surfers

Dates i lloc: 

Dissabte 27 d'agost de 2022
Zona Esportiva Municipal

Horari: 

A les 23.00h

Organització i contacte: 
Administradors de la FM'22
27/08/2022 - 23:00

Sopa de Cabra presenta els 30 anys de Ben Endins, l'emblemàtic disc en directe, enregistrat a la Zeleste (actual Razzmatazz)

I que contenia els grans èxits de la primera etapa dels Sopa celebra trenta anys. L'èxit d'aquell disc va ser aclaparador i els va catapultar com la banda del moment d'una emergent escena que utilitzava el català a les seves cançons de manera desacomplexada. Tres dècades més tard el Ben Endins ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català més de 100.000 unitats venudes. Un retrat d'una generació. Reviu els grans èxits dels de Girona com: Si et Quedes amb Mi, el Boig de la Ciutat, l'Empordà, o Mai Trobaràs.

Tàrraco Surfers és una banda de versions de tots els estils i totes les èpoques musicals a ritme de surf. En el primer viatge en el temps de la història del qual se'n té coneixement, cinc ciutadans romans que vivien a la vora del riu Francolí van anar a parar sense voler a una platja de la Califòrnia de principis de la dècada dels 60's i han generat un espectacle musical on s'interpreten els millors hits de la història.

Els concerts començaran a les 23 hores, una hora abans s’obrirà portes, a la zona esportiva municipal.
A les 20 hores s’obrirà la zona Village, amb diferents foodtrucks perquè tothom qui vulgui pugui sopar allà abans dels concerts.

Entrades a la venda
Tiquets per a un concert: 15 euros + 0,68 cèntims de gestió.
Abonament 3 concerts: 40 euros + 2 euros de gestió. 

Compra aquí les teves entrades:


pujar inici

Accessibilitat