Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte30octubre '21

La Rumba de Catalunya. Un recorregut geogràfic amb els músics gitanos de la rumba

Dates i lloc: 

Dissabte 30 d'octubre de 2021
Teatre del Casal

Horari: 

A les 20.00 h.

Organització i contacte: 

Societat La Principal "El Casal"

30/10/2021 - 20:00

 

CONCERT CANCEL·LAT PER MOTIUS DE SALUT.

L’espectacle, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, tindrà lloc dissabte 30 d’octubre a les 20:00h al Teatre Casal i ha estat dirigit pel mateix Joan Ximénez, “Petitet”. La intenció principal de la funció és dur a l’escenari una representació de les diferents rumbes aparegudes a Catalunya amb l’arribada de l’ètnia gitana i, per aquest motiu, reuneix a l’escenari 25 persones entre músics i artistes com: Los Graciosos (Perpinyà), Miliu Calabuch, Onclu Jonet, Yumiyuis Hernández (Mataró), Johnny Tarradellas, Peret Reyes, Dani Pubill (Carrer de la Cera), Paco Farte (Plaça Espanya), Yumitus del Pichón (Gràcia) Anotnio Giménez "Cocho" (Lleida), conservant part de la secció de cordes del Liceu del projecte anterior de “Petitet”, La Simfònica del Raval. D’aquesta manera ens porta tots els matisos de les rumbes fetes a Catalunya.


Una altre particularitat a destacar, és que per la compra de l’entrada a LA RUMBA DE CATALUNYA, també es podrà gaudir prèviament a les 18:00h, de la projecció del documental “Petitet” dirigit per Carles Bosch, guanyador dels Premis Gaudí, Docs i Ficat.


Volem portar-vos a les vostres ciutats i pobles tots els matissos de les rumbes fetes a Catalunya. Una experiència i una oportunitat única per gaudir de la música catalana per excelència, la rumba.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal, www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat els laborables de 17:00h a 20:00h i a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle.
Compra on-line
Socis Casal 22€
Públic General 25€


pujar inici

Accessibilitat