Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous27gener '22

Marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista

Dates i lloc: 

27 de gener de 2022, a l’Escorxador.

Horari: 

 A les 19h

Organització i contacte: 

Servei d'Igulatat. Ajuntament de Vilafranca

27/01/2022 - 19:00

Per a l’abordatge i la inclusió de les necessitats i experiències de les dones, des de l’urbanisme amb perspectiva de gènere.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del Servei d’Igualtat, organitza una activitat de Marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista per a l’abordatge i la inclusió de les necessitats i experiències de les dones, des de l’urbanisme amb perspectiva de gènere. Les marxes exploratòries són una eina metodològica que a partir de l’observació, l’experiència directa i la participació de les dones permet fer diagnosi i recomanacions dels espais urbans en la vida quotidiana. És la forma d’incorporar la perspectiva de gènere en el disseny de les ciutats.

Accions de l’activitat
El programa de Marxes exploratòries des d’una perspectiva feminista proposa 3 accions, no mixtes, per a les quals cal inscripció prèvia per correu electrònic a [email protected] o telèfon 93 890 32 18.

· 27 de gener de 2022, a les 19h, a l’Escorxador. Xerrada-taller Com posar la vida de les persones al centre de la presa de decisions sobre l’urbanisme?, per saber que és això de posar la vida de les persones al centre de les decisions urbanes i  fer propostes i itineraris de les marxes exploratòries amb perspectiva feminista a Vilafranca.

· 3 de febrer de 2022, a les 19h. Marxes exploratòries amb dos itineraris diferents des de un mateix punt de sortida (a determinar a la primera trobada). Caminarem juntes per diferents barris de la Vila per tal d'analitzar col·lectivament i des d'una perspectiva de gènere quins elements físics i socials condicionen les nostres percepcions de seguretat.

· 3 de març de 2022, a les 19h, a l’Escorxador. Informe de resultats, diagnosi i recomanacions sorgides de les anteriors marxes exploratòries. 


pujar inici

Accessibilitat