Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge25abril '21

Nova data de celebració. MusicVeu. Les Fourchettes, Grup Vocal

Dates i lloc: 

Diumenge 25 d'abril de 2021
Auditori Fòrum Berger Balaguer

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 
Fundació Pinnae  93 891 65 52 musicveu@pinnae.cat  Premsa - Web Qualiavins - Fina Soler qualiavins@qualiavins.com  633 329 467
25/04/2021 - 19:00

Les Fourchettes són quatre vocals de Barcelona format per quatre cantants procedents d’estils diferents (clàssic, musical jazz, gòspel) unides per l’amor a la música.

Creat l’any 2015, aquest jove quartet ja ha cantat a festival de casa nostre com els Jardins de Pedralbes, i festivals internacionals com el Moscow Spring a Capella. Ha guanyat el premi a millor quartet al concurs nacional de Barbershop SABS, sent el primer quartet femení en guanyar la medalla d’or en aquesta categoria, el 2019 es van participar en el concurs de televisió “La Voz”, superant diverses eliminatòries.

Preu: 10,00€
Les localitats ja adquirides d’aquest concert seran vàlides i, en cas de no poder assistir a la nova data, es pot sol•licitar la devolució de les entrades al correu: musicveu@pinnae.cat
Quatre veus femenines que viatges a través de diferents gèneres musicals, creant un espai màgic i únic, captivant a l’espectador des del primer moment.

Formació artística:
Paula Sánchez
Iris di Cassi
Eulàlia Rosa
Elia Piera

 

En benifici de :


Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social


pujar inici

Accessibilitat