Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge24març '24

PASSIÓ: Anna Puig solista-directora del concert de Setmana Santa de la Camerata Penedès

Dates i lloc: 

Data: 24 de març

Lloc: Auditori Maria Rosa Juncosa

Horari: 

Hora: 19h

Organització i contacte: 
Organitza: Auditori Maria Rosa Juncosa
24/03/2024 - 19:00

Anna Puig, membre de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra i solista de violes de la Camerata Bern, serà la solista-directora del concert de Setmana Santa.

El concert s'iniciarà amb Siritus Sanctus vivificans vita de Hildegard von Bingen, una obra celestial plena d’harmonia i bellesa. Després, l’Introduzione de F. J. Haydn ens convida a un viatge introspectiu amb el seu toc majestuós.

Continuarà amb Trauermusik de Paul Hindemith, una composició commovedora dedicada a un amic estimat. Aquesta obra ens farà reflexionar sobre la nostra pròpia humanitat.

Comptarem amb l’Anna Puig com a solista. Destaca un Coral de Bach especial, interpretat conjuntament amb els alumnes de l’escola de música.

El programa culmina amb Les illuminations de Britten, que ens transporta a un món vibrant de colors i emocions. Finalment, la Sonata VII de F. J. Haydn ens commourà amb la seva força i eloqüència.

Fitxa artística

Camerata Penedès

Data: 24 de març 

Hora: 19h

Lloc: Auditori Maria Rosa Juncosa

Gènere: Música

Durada: 60 min. (sense pausa)

Micròfon obert després del concert

Preu anticipada20 €/ 22 €

Preu a taquilla 22 €/ 24 €

Venda anticipada a la taquilla del Teatre Cal Bolet tots els dijous no festius de 18h a 20h, a partir del 14 de desembre.


pujar inici