Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous17juny '21

Presentació del llibre "1 Fill inesperat i un sofà", de Gemma Vilanova

Dates i lloc: 

Dijous 17 de juny de 2021
L'Escorxador

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 
Comissió Inclusió del Baltà
17/06/2021 - 19:00

La Comissió Inclusió del Baltà inaugura el cicle de xerrades Inclou-te amb la història d’en #JosepValent i La Bombolla de la Martina

La Comissió Inclusió de l’Escola Baltà i Elias de Vilafranca inaugura una nova acció de reflexió i conscienciació: Inclou-te, un cicle de xerrades sobre educació inclusiva. Un cop per trimestre, la comissió organitzarà una conferència, tertúlia o presentació sobre alguna qüestió relacionada amb inclusió, en el sentit ampli de la paraula, i comunitat educativa, també en el sentit més ampli de l’expressió.

El primer acte d’aquest nou cicle tindrà lloc el proper dijous 17 de juny, a les 19h a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès. Comptarem amb la Gemma Vilanova i en Ferran Mascaró, uns pares que han passat per l’experiència de viure la sacsejada que representa la irrupció de l’autisme a la vida familiar. Un dels seus fills, en Josep, té TEA. La Gemma Vilanova ho narra en primera persona al llibre 1 fill inesperat i 1 sofà i ens regala l’oportunitat d’aproximar-nos a les vides invisibilitzades per la societat. I en Ferran Mascaró, a part de ser el  pare d’en Josep, és també el “pare” del hashtag #JosepValent, des d’on ens ensenya la quotidianitat d’una vida ben visible als ulls dels qui tenen la sort de veure-la.

La conversa la moderarà l’actriu vilafranquina Clara Cols, que tindrà la sort de tenir a la taula també al Toni Rafecas, pare de la Martina Rafecas Parés, una nena que pateix una de les anomenades malalties rares. En Toni ens explicarà la seva experiència quotidiana i educativa.

Per a més informació:

http://www.ampabalta.cat/comissio-inclusio/
inclusio@ampabalta.cat

Si voleu concertar alguna entrevista, contacteu amb Mònica Ramoneda: 636794351 (Comissió Comunicació Ampa El Baltà)


pujar inici

Accessibilitat