Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Acte d'agenda

dijous26maig '22

Presentació del llibre: Ens estrenem a l’Escola Bressol

Dates i lloc: 

Dijous 26 de maig de 2022
L'Escorxador

Horari: 

A les 19.30h

Organització i contacte: 

La Llibreria La Cultural i Taller Cultural de CCOO

26/05/2022 - 19:30

Comptarà amb la presència de les dues persones responsables de la seva redacció, Marta Balsach, directora d’escola bressol, i Manel Güell, llicenciat en filosofia i ciències de l’educació

L’acte estarà conduit per Joana Solsona, mestre especialista d’educació infantil i alhora secretària general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf.

“Ens estrenem a l’escola” tracta sobre els dubtes que es presenten a les famílies quan arriba el moment de portar les nenes i els nens a l’escoles bressol. S’estructura en dues parts ben diferenciades, una primera més teòrica (sobre pedagogia de l’educació infantil) i una segona que parteix d’una conversa entre pares d’una nena i la directora de l’escola bressol on començarà a formar-se. El subtítol del llibre és tota una declaració d’intencions: “Guia dialogada per a les famílies”.


pujar inici

Accessibilitat