Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte17desembre '22

Unusual Trio. Ignasi Terraza & Lluc Casares & Esteve Pi

Dates i lloc: 

Dissabte 17 de desembre de 2022
Auditori del Vinseum

Horari: 

A les 20.30h

Organització i contacte: 
Jazz Club Vilafranca
17/12/2022 - 20:30

El nou trio de l'Ignasi Terraza ens farà gaudir d'una sessió de jazz d'alta volada. No en tingueu cap dubte.

Més de sis anys després de la seva darrera visita, l’Ignasi Terraza torna a Vilafranca i a un concert del Jazz Club. Tal com ho va fer aleshores, es presenta amb una formació de trio... i no, no ens n’hem oblidat d’anunciar el contrabaixista, sinó que és precisament l'absència d'aquest instrument el que Terraza pretén explorar, amb Lluc Casares i Esteve Pi, comptant amb el rerefons de formacions històriques com Benny Goodman amb Teddy Wilson, Lester Young amb Nat King Cole i Bill Pierce amb Hank Jones.

El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l'àmbit internacional, combina la seva tècnica extraordinària, l'exquisida sensibilitat i el swing que ja coneixem, amb un altre dels primeres espases del nostre jazz: Lluc Casares , saxofonista i clarinetista que en el decurs de la seva carrera ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Grant Stewart, Ben Van Gelder o Benjamin Herman.

El tercer vèrtex és el bateria Esteve Pi, habitual de les formacions de l'Ignasi Terraza amb l’Andrea Motis i també de l'Antonio Serrano Quartet. Col·labora regularment amb solistes de la talla de Cyrus Chestnut o Benny Green.

Fotografies: Ignasi Terraza (Fernando Prats), Esteve Pi (Miquel Carol), Lluc Casares (Pep Gol)


pujar inici

Accessibilitat