Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous30juny '22

Vijazz'22. Big Band EMM Dolors Calvet & Eva Fernàndez

Dates i lloc: 

Dijous 30 de juny de 2022
Escenari Jaume I
Plaça Jaume I

Horari: 

A les 21.00h

Organització i contacte: 

Tastavins Penedès

30/06/2022 - 21:00

L’Escola Municipal de Municipal de música M. Dolors Calvet, contempla dins el seu projecte educatiu,  la prioritat de fer tocar l’alumnat en grup

Aquest fet ha ocasionat que actualment tinguin diferents formacions instrumentals en diversos àmbits i estils.

 Com no podia ser d’una altra manera, l’escola presenta al Vijazz 2022 les seves dues Big Bands. Les dues formacions estan dirigides pel professor i compositor Àlex Cassanyes i Sabater.

 Parlar de l’Àlex Cassanyes dins el mon del Jazz, és fer-ho d’una persona que ha guanyat diferents premis de composició a nivell internacional. També vol dir parlar d’un dels directors de Big Band més reconeguts actualment en el nostre país, tant dins l’àmbit pedagògic com professional. Per l’escola és tot un plaer tenir una persona com ell dins el claustre de professorat.

 Les dues Big Bands són molt similars a nivell d’instrumentació, però tenen la peculiaritat que una esta formada per estudiants d’ESO, i l’altre per adults.

Saxofonista, cantant i compositora, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova llista de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ha publicat com a solista destacats treballs com “The Darkness” i “Jo pregunto”. Ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group i la Sant Andreu Jazz Band. També ha participat en els festivals de jazz de Barcelona i Terrassa, entre altres.

Comprar entrada


pujar inici

Accessibilitat