Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte17abril '21

Vilapensa 2021. Debat: Salut mental positiva i autocura en temps de pandèmia

Dates i lloc: 

Dissabte 17 d'abril de 2021
Auditori del Vinseum

Horari: 

A les 12.00 h

Organització i contacte: 
Vinseum
17/04/2021 - 12:00

A càrrec de Maria Teresa Lluch, Montserrat Puig i Jordi Galimany

Què podem fer per estar millor mentalment i com podem gestionar les nostres emocions? Un col·loqui que vol expressar els sentiments, les pors i les preocupacions en un espai que sigui mentalment saludable i mostrar la forma de reforçar la salut mental positiva; que defensa cuidar-nos per estar millor i ajudar els altres a estar més bé.

Maria Teresa Lluch és catedràtica d'Infermeria Psicosocial i Salut Mental del Departament d'Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-Infantil de l'Escola d'Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona
Montserrat Puig és professora agregada i Vicerectora d’Igualtat i Gènere del Departament d'Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-Infantil de l'Escola d'Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.
Jordi Galimany és professor agregat del Departament d'Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-Infantil de l'Escola d'Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.
Presenta: Helena Mestre, directora d’atenció a la ciutadania i comunicació del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Garraf.

Aquest acte també es podrà seguir per streaming al web de rtvvilafranca.cat 

Places limitades. Imprescindible fer reserva prèvia a entrades.vinseum.cat .


pujar inici

Accessibilitat