Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge19febrer '23

Visita dinamitzada per a famílies de l’exposició Història de les mans

Dates i lloc: 

Diumenge 19 de febrer de 2023
Sala dels Trinitaris

Horari: 

A les 12 h.

Organització i contacte: 
Servei de Cultura
19/02/2023 - 12:00

Una mà d’històries, és una visita dinamitzada adreçada a les famílies amb nens/es a partir de 5 anys (preferiblement)

Al llarg del dia toquem nombrosos objectes, espais, superfícies i persones. Tocar forma part de la nostra forma de relacionar-nos i interactuar amb el que ens envolta i és també un impuls que, de ben segur, sentim sovint quan entrem a un museu o a una sala d’exposicions. Així doncs, donarem la benvinguda a aquesta Història de les mans exercitant el tacte, estimulant la pell, movent les mans i despertant els dits. Explorarem, experimentarem, (re)descobrirem i parlarem sobre tot allò que som capaços de fer, dir, percebre i expressar amb les mans. I a partir de les obres i accions dels artistes i d’una sèrie de dinàmiques, transformarem l’espai expositiu en un lloc on imaginar, parlar, jugar, crear i, fins i tot, inventar i explicar històries només amb les mans i els dits.

Recordem que Història de les mans és una exposició que revisa la història cultural desenvolupada al voltant de les mans i de la nostra relació tàctil amb el món a partir d’un diàleg entre obres d’art contemporani d’artistes actuals i una selecció de peces procedents de la col·lecció de Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Aquesta exposició es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins als 12 de març.

Aquesta activitat educativa forma part del catàleg del Passaport Edunauta que s’ofereixen a Vilafranca a totes els nenes i nenes que aprenen i gaudeixen de les activitats educatives que s’ofereixen a la ciutat.

Activitat gratuïta. Durada: 1h i 30 min.


pujar inici