Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Claus del bon veïnatge

Tant si ets propietari com llogater és la teva comunitat, cuida-la.

Per tal d'enfortir la convivència entre els veïns i veïnes, disminuir les tensions veïnals quotidianes en les comunitats de veïns i afavorir el diàleg entre les diferents persones que resideixen a una mateixa comunitat o escala veïnal, el Servei de Convivència us proposa:


1. Feu un bon ús dels espais comuns.


2. No feu soroll, respecteu el descans dels veïns/es.


3. Tingueu cura dels vostres animals de companyia.


4. Tingueu una bona relació amb els veïns/es.

Resolució de conflictes a les comunitats de veïns

L'Ajuntament de Vilafranca ofereix un servei municipal públic i gratuït de gestió dels conflictes veïnals, amb l'objectiu de vetllar per garantir els drets i deures vinculats amb la convivència.

El servei de resolució de conflictes de comunitats de veïns i veïnes s'ofereix a tota la ciutadania de Vilafranca del Penedès i us pot acompanyar a resoldre aquelles problemàtiques que distorsionen la convivència en l'àmbit comunitari i veïnal. La finalitat serà sempre establir les bases per assolir un major nivell de convivència ciutadana.

L'equip tècnic del servei valorarà amb quines formes d'intervenció es treballarà cada cas. En determinats supòsits, i en funció de l'ambigüitat de les peticions, no serà fins que s'hagi rebut la part sol·licitant que es podrà valorar la forma d'intervenció.

Tota la informació sobre com sol·licitar aquest servei aquí.

Traduccions: castellà, àrab.

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici

Accessibilitat