Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Directori

ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR

Associació Autisme amb Futur

Més informació

Qui som?
L’Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills i filles diagnosticats amb trastorn de l’Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, són trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l’ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l’Associació és Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l’atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació, i que acaben de rebre un diagnòstic.
Aquesta entitat es va constituir el 6 de Juny del 2012,  i està inscrita amb el núm. 48849 al Registre d’Entitats Jurídiques i regula les seves activitats d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques; la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació, i els seus estatuts. Es queda exclòs tot ànim de lucre.
Des de l’any 2017 pertanyem a la Federació Catalana d’Autisme (FECAA) i estem actualment a la Junta Directiva.

Junta

Presidenta: M.Dolors García
Vicepresident: Veronica Masdeu
Secretària: Anna Maria Tobarra
Tresorer: Vanesa Tello

Temes relacionats
Comparteix:

pujar inici