Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Directori

GRUP VILAFRANCA D´ALCOHÒLICS ANÒNIMS
Comparteix:

Grup Vilafranca d´Alcohòlics Anònims

GRUP VILAFRANCA D´ALCOHÒLICS ANÒNIMS

Grup Vilafranca d´Alcohòlics Anònims

Més informació

Alcohòlics Anònims (A.A.) és una comunitat de homes i dones que comparteixen la seva mútua experiència, fortalesa i esperança per resoldre el seu problema comú i ajudar a altres a recuperar-se de l'alcoholisme. L'únic requisit per ser membre de A.A. és el desig de deixar la beguda.
Per ser membre de A.A. no es paguen honoraris ni quotes; ens mantenim amb les nostres pròpies contribucions. A.A., no està afiliada a cap secta, religió, partit polític, organització o institució alguna; no desitja intervenir en controvèrsies, no dóna suport ni s'oposa a cap causa. El nostre objectiu primordial és mantenir-nos sobris i ajudar a altres alcohòlics a aconseguir l'estat de sobrietat.
A.A., s'interessa exclusivament en la recuperació i la sobrietat continuada dels alcohòlics individuals que recorren a la comunitat per demanar ajuda. No participa en la investigació de l'alcoholisme ni en tractaments mèdics o psiquiàtrics, i no dóna suport a cap causa.
Alcohòlics Anònims no té opinió sobre assumptes aliens a les seves activitats; per tant el seu nom mai mai ha de barrejar-se en polèmiques públiques.

Delegació Alt Penedès

Responsable: Alberto Fernandez

Temes relacionats
Comparteix:

pujar inici

Accessibilitat