Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Fira't al maig! Compra VilaFrancs

Campanya per incentivar les compres en el comerç de Vilafranca.

Aquesta vegada s’ofereixen dos tipus de VilaFrancs:

Una mateixa persona podrà adquirir 50€ en VilaFrancs Físics i 50€ en VilaFrancs Virtuals, a un cost de 30€ i 30€ respectivament. Els 40€ restants, els aporta l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport dels establiments participants.

Totes les persones amb un DNI vigent podran beneficiar-se dels VilaFrancs per comprar, consumir o gaudir de serveis en els establiments adherits a la campanya.    
Només els VilaFrancs Físics es podran acumular per unitat familiar.

Els VilaFrancs poden adquirir-se a la plataforma de venda VilaFrancs.

Un cop allà l’usuari ha de registrar-se i escollir quin tipus de Vilafrancs vol comprar: Vilafrancs Físics (compatibles amb la compra física a les botigues i establiments adherits a la campanya) o els Vilafrancs Virtuals (compatibles amb la compra al marketplace Vilafranca Aprop).

Un cop feta la compra, l’usuari rebrà un mail amb els VilaFrancs que ha comprat. Si els VilaFrancs són per gastar en establiments físics, l’usuari rebrà un tiquet amb un codi QR i un codi de barres, per cada VilaFranc Físic que ha comprat. Aquest/s tiquet/s els haurà de mostrar durant el pagament de la seva compra.

En el cas d’adquirir VilaFrancs per comprar en el marketplace Vilafranca Aprop, l’usuari rebrà uns codis alfanumèrics que caldrà introduir en el moment de la compra a la plataforma.

Poden beneficiar-se dels VilaFrancs totes les persones que vulguin comprar, consumir o gaudir de serveis en els establiments adherits a la campanya. Només s'ha de disposar de DNI.

Només els VilaFrancs Físics es podran acumular per unitat familiar, sempre que es portin els DNI's originals dels membres de la família.

No. Si l’import de la compra és inferior a l’import del VilaFranc, no es tornarà cap canvi.

Els VilaFrancs només es podran utilitzar durant la campanya: del 3 al 31 de maig de 2021, ambdós inclosos o fins a esgotar existències. Els VilaFrancs Físics només podran bescanviar-se en establiments adherits a la campanya. 

IMPORTANT: L’establiment físic demanarà el DNI per comprovar la titularitat de la persona que aporta el VilaFranc durant la compra.

Els VilaFrancs Virtuals seran vàlids fins el 31 de maig. L’1 de juny de 2021 deixaran de ser vàlids. Només es podran bescanviar en els comerços presents en el marketplace local Vilafranca.aprop.online.

Els comerços interessats en participar en la campanya VilaFrancs poden adherir-se fins el 7 de maig de 2021, en el formulari que trobaran en aquesta pàgina web.

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici