FEDER

Traducció no oficial gentilesa de Google

FEDER


El projecte VINSEUM: Centre Nacional de la Cultura del Vi. Fase 2 preveu crear les condicions adequades per tal que el Museu esdevingui centre nacional de referència del vi a Catalunya, mitjançant una remodelació i ampliació del museu vilafranquí amb l'objectiu de promoure turísticament el patrimoni vitivinícola de Catalunya. 

La reforma i ampliació del Museu el convertirà en una eina de conservació, restauració i promoció del patrimoni cultural i artístic, així com també en un reclam turístic, generador d'activitats formatives, d'innovació i de recerca, i catalitzador de col·laboracions entre el teixit associatiu, cultural i empresarial del territori. En concret, el projecte inclou la millora i ampliació de les instal·lacions de l'edifici Palau Reial, i comporta l'enderroc de l'edifici de Cal Pa i les Figues i la construcció d'un nou edifici de tres plantes per a exposicions, amb espais addicionals per a tasques de preparació i suport. L'enderroc de Cal Pa i les Figues permetrà fer un estudi arqueològic del solar, amb vinculació al casc històric des del segle XIII. 

El projecte que té un pressupost previst de 3.850.000€ (IVA exclòs), compta amb el cofinançament del PO FEDER de Catalunya 2014-2020 que aportarà el 50% del pressupost (1.925.000€). 

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/04/2019


Segueix-nos a :